Nieuwe gerechten 2019

Lieve gasten,

Ook dit jaar heeft de kok weer zijn best gedaan om nieuwe gerechten voor jullie te creëren.
Sinds vorig jaar serveren we onze huisgemaakte falafel in een wrap en omdat deze zo goed bij jullie in de smaak valt, willen  we jullie graag nog een ander gerecht aanbieden met deze overheerlijke falafel.

Onze kok maakt vanaf dit seizoen daarom ook een heerlijke couscoussalade voor u mét onze huisgemaakte falafel. De couscous is heerlijk gekruid met ‘Ras el Hanout’ en wordt geserveerd met gegrilde groenten, ingelegde uien, kruiden uit de tuin, aioli, en salsa verde. Dit gerecht moet u zeker eens gegeten hebben!

Bent u meer van het vlees? Ook daar heeft de kok aan gedacht.
Wat dacht u van een heerlijke salade met stukjes Entrecôte-Steak? Of een salade met stukjes varkensfilet? Yummy!

Tevens hebben we een nieuwe huisgemaakte ijsthee aan onze collectie toegevoegd met de smaak van appel en zwarte thee. Heerlijk verfrissend en ook zeker een aanrader!

 

Laat uw antwoord achter