Take away en help mee

Gruenental Hamburger

Take away en help mee

Vanaf donderdag 26 maart is het mogelijk uw lievelingseten bij ons te bestellen. U kunt u bestelling komen afhalen, maar wij kunnen het ook bij u bezorgen. Geniet van de kwaliteit die u van ons gewend bent!

U kunt anderen mensen ook helpen met u bestelling. Vanaf een bestelwaarde van minstens 20 euro, krijgt u een soep van het huis gratis. Deze kunt u delen met iemand die het goed kan gebruiken en bijv. zelf de deur niet meer uit kan.

Vrijdag kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur uw bestelling doorgeven en zaterdag en zondag staan wij tussen 12.00 en 19.00 uur voor u klaar. U kunt u bestelling telefonisch of per mail doorgeven via: 0049 2472 8025 106 of info@grunental-eifel.com

De betalingsmogelijkheden en levering bespreken we bij uw bestelling.

Bezorgkosten:

Imgenbroich, Menzerath & Konzen +2,50 Euro
Monschau und Mützenich +3,00 Euro
Eicherscheid, Hammer & Simmerath +4,50 Euro

Grünental Menu nl

Laat uw antwoord achter