Filosofie

Sinds de heropening van restaurant Grünental in de zomer van 2015, is het onze zorg om u de best mogelijke kwaliteit te bieden in een gezellige sfeer. Ons doel is om zoveel mogelijk seizoensgebonden en regionale producten te verwerken.

We hebben onze eigen  kruidentuin, waar we elke dag verse ingrediënten oogsten. Ook onze kas met aangrenzende moestuin verrijkt onze keuken. De liefde voor onze producten en hun versheid is erg belangrijk voor ons en zou hen een unieke smaakervaring moeten geven.

Het welzijn van de dieren is bijvoorbeeld belangrijk voor ons. Het kwaliteitsrundvlees van Grünental-Hamburger is afkomstig van blij Eifeldier en wordt geleverd door een regionale slager. Onze kalkoenschnitzel komt van een nabijgelegen Belgische open boerderij.

Naast onze warme gerechten krijgt u bij ons gebak en pastei, die net zo vers gebakken zijn. Hier verandert ons aanbod, afhankelijk van het seizoen en het seizoenaanbod.

Het maakt niet uit of u uw dag begint met een knapperige frisse salade, geniet ’s middags van een heerlijk stuk taart of laat de avond vervagen met een goed glas wijn – onze specialiteiten wachten erop om door u ontdekt te worden.

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

We kijken er naar uit om uw verblijf in dit prachtige, bijzondere plekje van de Eifel zo aangenaam mogelijk te maken en hopen dat u het leuk vindt!

Het team van Café-Bistro Grünental